Siirry sisältöön

Hinnasto

Toimenpiteiden hinnat määräytyvät potilaan koon ja toimenpiteen kokonaispituuden mukaan (uusi laki eläinten lääkitsemisestä 01/12/2014 alkaen)

Hinnaston hinnat eivät sisällä toimenpiteen yhteydessä annettavia lääkkeitä eikä mahdollisesti kotihoitoa varten mukaan tulevia lääkkeitä ja tarvikkeita, ellei toisin mainita.

Hinnat ovat suuntaa antavia ja pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 24 % eläinlääkärin ja hoitajan työstä sekä tarvikkeista (esim. röntgen- ja ultraäänilaitemaksut), 10 % lääkkeistä ja 14 % rehuista.

Usein tarvittavat tutkimukset ja siten myös käynnin kokonaishinta selviävät vasta käynnin yhteydessä eläinlääkärin tekemän esitietokyselyn (anamneesi) ja tutkimuksen pohjalta. Kysyttäessä eläinlääkäri kertoo sinulle suoritettavien lisätutkimusten hinnat.

Meillä on vakuutusyhtiö LähiTapiolan Suorakorvauspalvelu, joka on nykyään avoinna arkisin klo 9:00-17:00. Vastaus asiakkaan omavastuuosuudesta saadaan korvauspalvelun aukioloaikana noin 10-15 minuutin kuluessa.

Myös Agrian kanssa toimii suorakorvauspalvelu, joka on avoinna arkisin klo 9-16.30. Vastaus asiakkaan omavastuuosuudesta saadaan n.15-30 minuutissa suorakorvauspalvelun aukioloaikoina.

Veloitamme peruuttamattomasta ajasta varatun ajan pituuden mukaan: <1h 40€, 1-2h 80 €, >2h 120 €

Maksuvälineinä meillä käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit ja Oiva-tili. Pankkisiirtoja emme anna kuin sopimusasiakkaille.

Oiva-tilillä voit maksaa laskusi sopivissa erissä (Katso tästä esite Oiva-tilistä)

  • Aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Useita maksuvaihtoehtoja, kuten 12 kk:n koroton maksuaika. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk ja tilimaksun 35 €
  • Saldon voit maksaa pois milloin vain ilman lisäkuluja
  • Et maksa ostoksen yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista
  • Nopeuttaaksesi rahoituspäätöstä suosittelemme täyttämään tilihakemuksen vähintään vuorokautta ennen kuin tuot lemmikkisi hoitoon
  • Jotta tilisi astuu voimaan, allekirjoita Resurs-tilisopimuksesi kuukauden sisällä klinikallamme
  • Mikäli sinulla on Oiva-tilistä lisää kysyttävää, soita suoraan Resurs Bankin asiakaspalveluun 09 622 4308, ma-pe 8:00-17:00

Katso tiliehtomme, esite Oiva-tilistä ja täytä tilihakemus nyt!

Yleiset tiliehdot »

Erityiset tiliehdot »