Siirry sisältöön

Hinnasto

Toimenpiteiden hinnat määräytyvät potilaan koon ja toimenpiteen kokonaispituuden mukaan (uusi laki eläinten lääkitsemisestä 01/12/2014 alkaen)

Hinnaston hinnat eivät sisällä toimenpiteen yhteydessä annettavia lääkkeitä eikä mahdollisesti kotihoitoa varten mukaan tulevia lääkkeitä ja tarvikkeita, ellei toisin mainita.

Hinnat ovat suuntaa antavia ja pidätämme oikeuden hinnaston muutoksiin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka on 24 % eläinlääkärin ja hoitajan työstä sekä tarvikkeista (esim. röntgen- ja ultraäänilaitemaksut), 10 % lääkkeistä ja 14 % rehuista.

Usein tarvittavat tutkimukset ja siten myös käynnin kokonaishinta selviävät vasta käynnin yhteydessä eläinlääkärin tekemän esitietokyselyn (anamneesi) ja tutkimuksen pohjalta. Kysyttäessä eläinlääkäri kertoo sinulle suoritettavien lisätutkimusten hinnat.

Meillä on vakuutusyhtiö LähiTapiolan Suorakorvauspalvelu, joka on nykyään avoinna arkisin klo 9:00-17:00. Vastaus asiakkaan omavastuuosuudesta saadaan korvauspalvelun aukioloaikana noin 10-15 minuutin kuluessa.

Myös Agrian kanssa toimii suorakorvauspalvelu, joka on avoinna arkisin klo 9-16.30. Vastaus asiakkaan omavastuuosuudesta saadaan n.15-30 minuutissa suorakorvauspalvelun aukioloaikoina.

Veloitamme peruuttamattomasta ajasta varatun ajan pituuden mukaan: <1h 40€, 1-2h 80 €, >2h 120 €

Maksuvälineinä meillä käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit ja Oiva-tili. Pankkisiirtoja emme anna kuin sopimusasiakkaille.

Oiva-tilillä voit maksaa laskulla tai sopivissa erissä. (Katso tästä esite Oiva-tilistä)

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

– Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

– Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

– Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten

– Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida toimipaikassa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä.

Katso tiliehtomme, esite Oiva-tilistä ja täytä tilihakemus nyt!

Yleiset tiliehdot »

Erityiset tiliehdot »